Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K politice se zásadně nevyjadřuje, dopravní peklo v Praze ji ale rozparádilo tak, že se prostě neudržela. Hlavně na bývalém primátorovi Zdeňku Hřibovi nenechala Kateřina Brožová (56) nit suchou.

„Trochu nas… v šílené pražské dopravě. Praha rozkopaná ze všech stran, je to fakt lahůdka. A prý nám bude na Václaváku zase jezdit tramvaj,“ rozčílila se Kateřina Brožová v souvislosti s uzavírkami a objížďkami v metropoli.

„Pánové z magistrátu, děkujeme! Hlavně Hřibovi, který nemá řidičák. Pěkný den,“ nešetřila bývalého primátora, který má nyní na starosti právě dopravu. A nejen podle známé herečky si počíná jako slon v porcelánu.

Dokonce ho osočila z toho, že nemá řidičský průkaz. S tím by možná Zdeněk Hřib nesouhlasil, za volantem čehokoli se velmi rád fotí. I když jde v naprosté většině případů o „pózovačky“, které pak umisťuje na sociální sítě.

„Bez dopravních omezení se bohužel neobejdeme, ale uděláme vše pro to, aby byly dopady pro cestující co nejmenší. Výluku jsme navíc naplánovali převážně do období letních prázdnin, kdy je menší provoz,“ hájí výluku na Václavském náměstí, kam se po více než 40 letech vrátí tramvaje.

Reklama

Další články

Načítám