Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná plavovláska Lenka Zahradnická dokáže se svým tělem dělat divy. Představitelka zdravotní sestřičky z Ordinace v růžové zahradě nemá problém s lotosovým sedem, prohnutím zad do tvaru luku a dá si klidně i nohu za krk. Bývalá přítelkyně muzikanta Tomáše Kluse je opravdu neskutečně pružná.

Je vidět, že si Lenka udržuje svých třiašedesát kilo hlavně sportem. "Sporty ráda střídám. Vždycky mne chytne něco nového. Bavil mě kick box, pak jsem chodila na skákání na trampolínkách, následovalo pilates a teď je to bikram jóga," vypočítala Super.cz Lenka Zahradnická. Právě proto patřila mezi herečkami ze seriálů na Nově, které byly pozvány na zkušební lekci bikram jógy, mezi ty nejzkušenější. "Pět lekcí už mám za sebou. Myslela jsem, že moje tělo je neprotažitelné, ale díky tomuto cvičení jsem objevila jeho nové možnosti," přiznala.

Lenka se v současné době neobjevuje jen jako sestřička Alenka Veverková v Ordinaci, ale také jako přítelkyně Petra Vágnera v Expozituře, zdravotní sestrou bude opět v seriálu, který se točil pod pracovním jménem Třetí míza v České televizi. Kromě toho hraje téměř denně v divadle, a to zejména v Kladně, kam nastoupila do angažmá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám