Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Petr Kolář (56) je díky svému nádhernému hlasu idolem mnoha dívek a žen. Kdyby jej ale spatřily v jeho poslední roli, jen ty hodně odvážné by se ho chtěly byť jen dotknout, natož se nechat políbit. V masce krále skřetů Grgha, který je nejzápornější postavou v nové rockové opeře Klíč králů, vypadá skutečně odpudivě.

"Vypadám fakt hnusně, ale zvracet se mi ze sebe při pohledu do zrcadla nechce," řekl Super.cz Kolář. "Já totiž zvracel naposledy ve čtrnácti, když jsem se vsadil s kamarádem a vypil jsem půl litru rumu. Od té doby ho nemůžu pít," vyprávěl.

Vzhledem k oslavě, obvykle následující po premiéře, jsme téma alkoholu probrali ještě dál. "Mně špatně nebývá. Alkohol piju rád a hodně, ale vždycky včas přestanu. Mozek mi řekne, že už tělo dál pít nechce," ujišťoval nás Petr.

Osobně jsme se ale přesvědčit nemohli, neboť místo toho, aby po představení oslavoval v divadelním baru, vyrazil s milenkou Lenkou Chlupáčovou a svojí manažerkou do jiného podniku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám