Hlavní obsah
Článek

Médii hojně probíraná nová kamarádka bývalého ministra zahraničí Karla Schwarzenberga Jana Vopěnková dělá nejstaršímu českému poslanci pořádné vrásky na čele. Skandální diva, která je označována za blízkou přítelkyni ženatého politika a která se možná za jeho peníze ohákla v luxusním butiku, není téma, které by chtěl s novináři probírat. Když se ho na ni zeptali, vyletěl jako čert z krabičky. „K tomu se vůbec nevyjadřuji!“ řekl pobouřeně!

Jaký vztah má ve skutečnosti k Vopěnkové, odmítl prozradit. „Do toho vám nic není,“ opakoval dvakrát na křtu nového kalendáře sdružení DebRA, pomáhajícího pacientům s nemocí motýlích křídel. V tváři měl pak drahnou chvíli nakvašený výraz, který ho opustil až později, ve chvíli, kdy se setkal s pacienty, které svou přítomností přišel podpořit.

Přitom kdyby nevzal dotyčnou madam na Slavíka, nikdy by se o její existenci veřejnost nedozvěděla a neřešila by její skandální minulost.

Bývalého vládního politika poslední dobou může těšit jen fakt, že sto procent výtěžku z kalendáře 12plus12, kterého byl kmotrem, jde díky sponzorům rovnou na nákup terapeutických pomůcek nemocných. Aspoň něco je pořád ještě v pořádku...

Související témata:

Další články

Načítám