Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Televizních novin Veronika Petruchová se pravidelně na obrazovkách objevuje v elegantních a usedlejších modelech. Tentokrát si vyzkoušela zcela novou roli. A před objektivem se předvedla hned v několika šatech, ve kterých by se do uvádění zpráv pustila jen těžko.

Focení, do kterého se moderátorka zpravodajství Novy pustila, probíhalo v prostorách Paláce Archa. Petruchová si vyzkoušela hned několik modelů od návrhářky Martiny Pipkové Loudové, která spojila síly s návrhářem Lukášem Macháčkem, a jako modelka vypadala fantasticky.

„Když mi Martina ukázala návrhy šatů na papíře, moje fantazie jela na 100 %, ale přesto jsem si nedokázala úplně představit výsledek. Jsem ráda, že jsou lidi jako ona, kteří mají tak tvořivého ducha a dokážou vymyslet něco takového,“ svěřila Petruchová, která oblékla průhledné šaty s pruhy nebo výrazný model osázený kameny.

„Miluji výstřelky, a zároveň je v běžných dnech prokládám konzervativními kousky. Líbí se mně jednou být elegantní, pak šusťáky, a někdy kapka bláznovství,“ řekla Veronika, která si nakonec jedny z šatů vybrala na předávání cen Český slavík.

„Šaty jsou velmi efektní. Jsou poseté kamínky od Swarovski. Každý kamínek několikrát prošel rukama návrhářky. Baví mě, jak lehce mění tón podle úhlu světla,“ dodala Veronika Petruchová.

Reklama

Další články

Načítám