Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všechny reportérky z VIP zpráv se pohromadě málokdy potkají. Díky tomu, že společně natáčely upoutávku na pořad, pořádně to rozjely. V pražském baru bylo hodně rušno a slečny se předháněly, která bude mít víc sexy šaty a co může ze svého těla ukázat. Vyhrávaly mini šaty.

Sedm reportérek se vychutnávalo, že se konečně mejdan točí okolo nich. Nejkratší šaty předvedla Lucie Špaková, kterou už znají i čtenáři bulvárních médií díky jejím společným fotografiím s Danielem Hůlkou nebo Jaro Slávikem.

Nejlépe vypracované nohy předvedla Bára Hlaváčková. "To jsou léta dřiny. Běh a sportovní aerobik," vysvětlila Super.cz. Nejštíhlejší figuru má zase Tereza Jemelíková, které se už povedlo vyfouknout šaty modelkám, které si je chtěly vypůjčit u návrhářek.

Upoutávky s kočičkami z VIP zpráv by se měly na Primě objevit již brzy, Super.cz ale ochutnávku z natáčení nabízí již nyní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám