Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Čeští fanoušky hudební legendy Kelly Family se tetelí blahem. Slavná hudební skupina  nedávno oznámila svůj návrat na hudební pódia. V rámci turné We Got Love - Live 2018 přijede 8. března koncertovat také do Prahy.

„Na české fanoušky se ohromně těšíme. Máme tady spoustu fanoušků, kteří jsou většinou ti nejhlučnější a nejlepší,” nechala slyšet v rozhovoru pro Super.cz Patricia Kelly a nejstarší zpívající členka rodinného klanu Kathy její slova potvrdila: „Vzpomínám si, že čeští fanoušci jsou nejhlasitější z celé Evropy. Takže lidi, dorazte na večírek, protože my to stále umíme.”

Hudební formace, která v devadesátých letech doslova pobláznila miliony fanoušků po celém světě, zahraje zásadní hity své tvorby, mezi které patří skladby jako An Angel, Nanana, I Can't Help Myself, Santa Maria a další. „Během tohoto koncertu předvedeme písně za posledních čtyřicet let. Kelly Family začala v době, než jsem se narodil. Je tam mnoho kapitol, ale samozřejmě vznikají i nové věci,” řekl nám Angelo.

My jsme se v Praze setkali se třemi členy kapely Patricií, Kathy a Angelem. Během turné se představí víc sourozenců. „Bude nás sedm, což je samo o sobě hodně, protože Kelly Family se stále mění. Nejdříve to byl jen tatínek a maminka, pak skupinu tvořili starší sourozenci, někteří pak odešli. Naše rodina se stále mění. Jsme velmi šťastní, že nás bude sedm. Jsme rozesetí po různých zemích, žijeme v Irsku, ve Španělsku, v Německu, někteří z nás v Americe. Jsme proto šťastní, že nás bude tolik,” říká Patricia, o které se říká, že stojí za stmelením kapely.

Zmíněná koncertní šňůra naváže na nebývalý zájem o první koncert v německém Dortmundu, jehož vstupenky zmizely za osmnáct minut z pultů předprodejů. Celkem se kapela zastaví ve dvaceti halách a městech v Evropě.

Členové The Kelly Family v minulosti navštívili Prahu několikrát. Poslední tuzemský koncert odehráli v srpnu roku 1998 ve vyprodané sportovní hale v Holešovicích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám