Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a spisovatelka Aneta Christovová na společenskou událost nedorazila jako ostatní dámy v koktejlkách a na podpatcích. Pro svůj outfit měla i jasné vysvětlení.

Hele dress code byl black tie, a to může být i kostýmek, ale boty jsem nedodržela. Měla jsem buď verzi, že přijdu v crocsech, anebo ve válenkách. V lodičkách jsem vydržela doma tři minutky. Jsem zkrátka první člověk v Žofíně, který má bufiny,“ svěřila se Super.cz během galavečeru, kde byla oceněna nejlepší firma roku a na své si přišli také OSVČ, protože cenu získal i nejlepší živnostník roku.

Nosila Aneta někdy vůbec podpatky? „Minimálně. Sen mé matky je, abych byla modelkovská, i když tlustá, ale ženská a upravená. Hlavně prý abych měla podpatky, ale já to nedám. Mám ale plno tlustých kamarádek, který válej a chodí na podpatkách líp než hubené.“

A uvidíme někdy Anetu ve společnosti právě ve zmíněných koktejlkách? „Boha, jestli někdo ušije tak velký koktejlky, tak asi jo. Výzva pro módní návrháře,“ dodala se smíchem Aneta Christovová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám