Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Los Angeles se ve čtvrtek večer konala akce Power of Woman časopisu Variety, kde feministicky založená vévodkyně ze Sussexu pochopitelně nemohla chybět. Na slavnostní večer se Meghan Markle náležitě připravila a v béžových šatech vypadala úchvatně. Možná i proto se nehodlala jen tak vzdát svého práva na pózování před fotografy…

S vévodkyní se nejdříve chtěla fotit skupinka lidí, která jí zřejmě ukrojila část jejího času na pózování. Za manželkou prince Harryho se tak zřejmě začala tvořit fronta čekatelů, kteří se rovněž ve svých róbách chtěli předvést před objektivy.

Svou sólo chvilku si ovšem hodlala užít i Meghan, jež díky přirozenému make-upu a staženému drdůlku nechala naplno vyniknout šaty newyorské značky Proenza Schouler v přepočtu za více než 31 tisíc, které doplnila o kožené psaníčko téže značky s cenovkou 39 tisíc a lodičky Aquazzura za dvacet tisíc.

Dvojnásobnou maminku ovšem vyrušila jakási dáma, která byla podle zahraničních médií zřejmě její asistentkou. Poměrně naléhavě se ji snažila dostat z centra pozornosti a posunout ji dál. Meghan si ovšem nehodlala nechat svůj čas vyhrazený na pózování narušit, čímž vznikl poněkud komický moment, kdy žena nevěděla, jestli pokračovat v popohánění, jelikož Meghan užívající si blesky fotoaparátů nehnula brvou a dál rozdávala úsměvy, jakoby se nic nedělo…

Reklama

Další články

Načítám