Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další kráskou, která natočila sexy záběry do adventního kalendáře magazínu Love, je americká modelka Taylor Hill.

Zatímco děti si krátí čas na Ježíška otevíráním okének s čokoládou, časopis Love na to jde jinak a pomáhá naopak nadšeným tatínkům. Ti se každý den mohou těšit na jedno sexy video či v tomto případě sestříhané záběry na nějakou tu známou krasavicí.

Jednadvacetiletá Taylor Hill, jež patří k mladší generaci andílků Victoria´s Secret, se nechala zvěčnit v těsném, a tak trochu průsvitném outfitu, jenž dokonale obepínal její štíhlé tělíčko.

Erotický náboj snímkům dodávají i gymnastické kreace, které tato atraktivní tmavovláska zvládá lépe než cvičenky na všesokolském sletu. Taylor se jako malá věnovala gymnastice aktivně, a tak všechny pohybové kreace zvládla s lehkostí sobě vlastní.

Možná by to dotáhla i na olympiádu, ale ve čtrnácti letech vsadila všechny karty na kariéru modelky. Ladné křivky už propůjčila značkám Intimissimi či H&M a na přehlídkových molech zářila mimo jiné v outfitech Armani, Ralph Lauren, Versace nebo Dolce & Gabbana.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám