Hlavní obsah
Článek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) coby herečka velmi dobře ví, jak se stát hlavní hvězdou večera. Že na sebe umí skvěle upoutat pozornost, ukázala na párty k otevření butiku slavného šperkařského domu Bvlgari. Nejenže byla ověšená diamantovými náušnicemi a náramkem za 1,5 miliónu korun, navíc měla šaty s tak dlouhou vlečkou, že by jí mohla závidět i anglická královna. Podívejte se do fotogalerie, čím umí Havlová překvapit!

Na akci v prostorách Anežského kláštera v Praze se to hemžilo skutečnými celebritami. Dorazili například Marta Jandová, Michal David, Dara Rolins a další osobnosti. Na místě byla také snad největší koncentrace miliardářů na metr čtvereční. Nechyběli podnikatelé jako Marek Dospiva či Luděk Sekyra. Jenže všechny tyto hvězdy pohasly v lesku největšího klenotu večera Dagmar Havlové. I kdyby metaly kotrmelce nebo v opilosti někoho napadly, ten večer neměly šanci. Herečka totiž na sobě měla tak elegantní šaty vínové barvy a vkusné fialové boa, že ostatní dámy vedle ní vypadaly skoro jako bezejmenné trhovkyně.

Paní Dagmar coby hlavní tvář italské značky u nás dávala všem na odiv, co za luxusní šperky má na sobě. Ostatně již na předávání státních vyznamenání doprovodila svého chotě, exprezidenta Václava Havla, s podobně drahou soupravou stejné značky. A také sklidila velký úspěch. Je jasné, že v butiku na nejvyhlášenější adrese v Praze, v Pařížské ulici, bude Havlová častou návštěvnicí.

Reklama

Další články

Načítám