Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Slovensku startuje nová řada soutěže Let’s Dance, kterou u nás známe jako StarDance. Mezi porotce usedne i hvězda telenovely Divoký anděl Facundo Arana.

Usměvavý argentinský herec dorazil do Bratislavy v průběhu soboty, a to na kamerovou zkoušku. Proto jsme neváhali a rozjeli se na Slovensko, abychom vám natočili exkluzivní rozhovor pro Českou republiku. Máme tedy pro vás výjimečný díl pořadu Superchat.

Facundo bude posuzovat taneční um například Hany Gregorové (71). Jak je na tom sám herec s tancem? „Ne, neumím to, rád si myslím, že ano, ale jsem dobrý pozorovatel, když lidé tančí. Baví mě to, zvlášť když tančí tak dobře jako tito soutěžící. Je mi velkou ctí, že mohu zasednout v porotě Let’s dance,“ svěřil se nám.

Od natáčení legendární telenovely s Natalií Oreiro a Facundem Aranou uplynulo více než 25 let a až na pár šedin vypadá herec stále stejně. Jak roli Iva Di Carla tehdy dostal? „Měl jsem svého manažera, který se jmenuje Marcelo Rey. Když mi bylo 21 let, řekl mi, že přesně ví, že tak do pěti let chce, abych hrál v nejlepší telenovele na světě. Začali jsme makat každý den od pondělí do neděle, od rána do večera. Pracoval jsem i na dvou projektech zároveň a bral jsem hodiny herectví. V jednom programu v roce 1998 jeden producent řekl mému manažerovi, že bude dělat telenovelu a bude legendární. Marcelo chtěl vědět s kým. Řekli mu, že s Natalií Oreiro a nyní k ní hledají herce. Marcelo řekl, že už ho má. Producent chtěl vědět koho. Je to Facundo Arana, odpověděl mu můj manažer, a on odpověděl, že může být,“ zavzpomínal pro Super.cz.

S Natalií Oreiro ho pojí velké přátelství. Znali se ale dávno před natáčením Divokého anděla. Sám je ženatý s televizní moderátorkou Maríou Susini, se kterou má tři děti. Nežárlila někdy jeho krásná manželka na slavnou zpěvačku a herečku? „Ne, ví moc dobře, že nepotřebuje žárlit. Bere to tak, že ona ví, že jsme s Natalií velmi dobří přátelé a pár pouze fiktivní, v seriálech,“ smál se herec, který s Natalií Oreiro hrál i v další telenovele Jsi můj život.

A co jeho tři děti? Také míří do světa telenovel? „Moje starší dcera India studovala pár let divadlo, ještě jako dítě, do deseti let. Moc ji to baví. Nyní ale miluje koně, jezdí výborně. Můj syn miluje surfování a auta. Můj druhý syn je umělec, který miluje malování obrazů, a také je to umělec, který se zatím hledá a neví, jakou cestou se jednou vydá,“ dodal Facundo Arana. Na celý rozhovor se podívejte ve videu.

Související témata:
Facundo Arana
Telenovela
Milénium

Reklama

Další články

Načítám