Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani neustálý nátlak médií a přibývající konspirační teorie veřejnosti nepřiměly princeznu Kate, jejího muže či Kensingtonský palác poskytnout více informací k současnému zdravotnímu stavu princezny. Ta se na veřejnosti neobjevila od začátku letošního roku a pouze v polovině ledna se lidé dozvěděli, že absolvovala blíže nespecifikovanou operaci v oblasti břicha. Od té doby je vše okolo Kate zahaleno tajemstvím.

„Kate neviděli a nemluvili s ní ani její nejbližší zaměstnanci. Ani nevěděli o operaci, dokud nebyla oznámena, takže je to zaskočilo. Jen pár lidí ví, co se skutečně děje,“ prozradil zdroj pro US Weekly.

Přestože naléhání na poskytnutí více informací se po násobících se spekulacích objevují i v médiích, která tvrdí, že jedinou cestou ven z celého kolotoče neutuchajících smyšlených scénářů je jít s pravdou ven, Kate ani William objasnění situace v nejbližší době prý v plánu nemají.

„Ať už byl důvod operace jakýkoli, má osobní povahu a Kate chce zachovat podrobnosti v soukromí, jak to jen půjde. Možná že až se na to bude cítit, prozradí víc, ale nic neslibuje,“ uvedl pro americký magazín další zdroj z princeznina okolí.

„Kate cítí, že má právo na uzdravení a zotavení bez všech těch zběsilých spekulací. Kate ani William si nemyslí, že by její lékařské záznamy měly sloužit veřejným účelům. Snaží se nevšímat si všech těch fám a drbů. William se ji snaží chránit, ale je to skličující. Znepokojuje nás pocit, že se věci okolo monarchie hroutí. William je pod obrovským tlakem, aby to vše ustál,“ doplnil zdroj s tím, že se Kate moc chce vrátit do práce a modlí se, aby celý povyk okolo ní co nejdříve utichl.

Reklama

Další články

Načítám