Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kompletní složení poroty a moderátorů soutěže SuperStar, jmenovitě tedy Pavol Habera (62), Ondřej Soukup (72), Ewa Farna (30), Zora Kepková a Roman Juraško, se po castingu v Bratislavě sešlo na tajné večeři, aby si všichni orazili a také aby doladili detaily ohledně společného působení v soutěži, která změní život jednomu talentovanému šťastlivci.

Skupinky složené z několika známých tváří si všiml bystrý čtenář Super.cz. „Viděl jsem je v Bratislavě, v restauraci Carnevalle, seděl jsem kousek od nich. Nálada u stolu byla super, vypadalo to, že si všichni padli do oka. Obzvlášť moderátorská dvojice Zorka a Roman. Ona na sobě měla sexy top, on na ní mohl oči nechat a nehnul se od ní celý večer. A nedivím se mu,“ svěřil se nám s tím, co viděl. Jak se zdá, Zorka a Roman, kteří patří k mladé krvi mezi moderátory a aspirují na to, stát se těmi nejlepšími, si spolu skvěle sedli, což se jistě projeví také na kvalitě jejich výkonu.

„Paľo Habera zase tlachal s kolegyní Ewou Farnou a očividně se dobře bavil. Dobře naladěný vypadal i Ondřej Soukup,“ dodal návštěvník restaurace.

Reklama

Další články

Načítám