Hlavní obsah
Článek

Idol mnoha dívek a žen do toho znovu praštil! Za manželku si Lukáš Vaculík (62) měl vzít výrobní ředitelku a producentku FTV Prima Luciu Kršákovou. I když si dvojice své soukromí přísně střeží, přesto se nám podařilo zjistit velmi zajímavé informace.

O svatbě oblíbeného herce a slovenské manažerky jako první informoval web Extra. Že v jejich životě došlo k významné změně, potvrdil zdroj z okolí páru i naší redakci. „Kromě toho, že si prstýnku nešlo nevšimnout, Lucia od té doby celá září, na první pohled je jasné, jak je teď šťastná,“ řekl Super.cz.

I když oblíbené moudro říká něco o tom, že co je v domě, to nám má být zapovězeno, Vaculík s Kršákovou se rozhodli jít vlastní cestou. A vzájemným sympatiím, které přerostly v lásku, se nebránili, naopak jim dali volný průchod. Dohromady se dali díky natáčení primáckého seriálu Temný kraj.

Svoji roli jistě sehrál i labradorský retrívr Egon, který se ve skutečnosti jmenuje Tobiáš. Věrný společník hlavního hrdiny Petra Kraje dost možná zafungoval jako skvělý prostředník a seznamovací parťák.

Fanoušky a hlavně fanynky samozřejmě zajímá i to, jak dlouho spolu dvojice randí. Podle našich informací jsou to zhruba tři roky. Vzhledem k tomu, že se jim vztah dařilo poměrně dlouho držet v tajnosti, může to být i o něco málo déle, kdo ví.

Stranou zvědavých pohledů se jim daří držet i jejich cesty na Jadran. Kršáková si podle informací Super.cz nedávno pořídila nemovitost v Chorvatsku, kam pravidelně jezdí. Teď už je jasné, že tam nejezdí sama, společnost jí často dělá i Vaculík. A kdo ví, třeba se u moře scházejí jako jedná velká rodina. Každý z manželů má totiž syna z předchozího vztahu, navíc v podobném věku.

Další články

Načítám