Hlavní obsah
Článek

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36) už dva roky randí s velmi pohledným americkým modelem Lanem Carlsonem (33). Při seznámení se jí tento fešák asi moc nechlubil svou minulostí. Kdo by také hned při prvním rande s nejhezčí ženou světa chtěl na sebe naprášit, že nafotil velmi odvážné gay snímky se svým vlastním dvojčetem Kylem? Pánové se ukázali v celé své kráse a nezapomněli se ani třít a dotýkat na těch nejintimnějších místech. Podívejte se do fotogalerie, co má doma Taťána za výlupka!

Svalnaté paže, celkově dokonale vypracované postavy, mužské chlouby, za které by se žádný chlap nemusel stydět - dva pohlední mladíci na fotkách jsou zkrátka dokonalost sama. Nebýt jedné zvláštní maličkosti - jde o identická dvojčata a od nich by asi nikdo nečekal, že svá mužství budou třít o sebe.

Bratři Carlsonovi jsou ve světě velmi populární právě i kvůli své odvaze, a kdyby snad Lane přestal randit s Taťánou, určitě by mu už brzy přišla zakázka na další podobnou práci. Kuchařová však zmínky o partnerově minulosti neslyší ráda a podle našich informací se dokonce jednou snažila zabránit jejich zveřejnění. Může být ale v klidu. Češi nejsou puritáni a většina žen a dívek jí při pohledu na mužné tělo jejího přítele bude jen tiše závidět.

Reklama

Další články

Načítám