Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Lucie Zedníčková (55) nepatří k ženám, které se soukromím chlubí na počkání. Když jsme ji po delší době potkali, už jsme ale měli tušení, že se v jejím životě hodně věcí změnilo. A protože už nejde o úplně čerstvé novinky, nakonec se rozpovídala.

Když jsme na valentýnské akci v pražských Letňanech probírali, co pro ni vlastně znamená romantika, přiznala, že nejvíc je pro ni pobyt u moře na krásné pláži a hlavně s bohatým podmořským životem. Takový valentýnský dárek by si nechala líbit. A je někdo, od koho by ho mohla dostat? „Je,“ prozradila s úsměvem herečka.

„Na to, že to ještě nikdo neví, jsme spolu už docela dlouho. Je to rok,“ prozradila Lucie, že po rozchodu s bývalým přítelem Miroslavem Ollé i po předchozích vztazích, které jí nevyšly, dala šanci nové lásce. „Jsem přesvědčená, že je to ten pravý,“ dodala Lucie, která se svěřila, že tentokrát si partnera našla mimo branži. „Já nikdy nekoukala po tom, co kdo dělá za práci, ale jaký je člověk. Je úplně jedno, jakou má profesi, hlavně že si rozumíme,“ vysvětlila.

Zedníčková je důkazem toho, že po padesátce život ženy rozhodně nekončí a není potřeba se bát změn. „Čas je kdykoli na cokoli, na jakoukoli změnu. A to nemluvím jenom o vztazích. Restartovat život může člověk kdykoli. Pak, když je starý, spíš lituje toho, co neudělal, než toho, co udělal,“ míní.

V souladu se svým přesvědčením se Lucie rozhodla změnit i bydlení a prodala dům, který si pořídila před pár lety za Prahou. Místo něj koupila starý statek, který nyní s novým partnerem rekonstruují. Proč to vlastně udělala, vysvětlila v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám