Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Většina nevěst se do svatebních šatů snaží nějaké to kilo zhubnout a pak se nemohou dočkat, až uvidí fotografie z jejich velkého dne. U třicetileté Sarah Hart tomu bylo přesně naopak. Před svatbou svou váhu příliš neřešila, ale když uviděla snímky, kde vedle své mladší sestry vypadá jako balón, rozhodla se pro radikální změnu. Během dvou let zhubla polovinu své původní váhy!

Hart dříve vážila 146 kilogramů a podle svých slov kolem sebe nemohla ani natáhnout a zapnout bezpečnostní pás v letadle. Dnes má však matka dvou dětí z Caerphilly v Jižním Walesu dole přes 70 kilo ze své původní váhy. Avšak nevděčí za to pevné vůli a přísné dietě nebo snad operativnímu zredukování velikosti žaludku, ale jak sama říká, může za to hypnóza. Sarah je totiž přesvědčena, že jí s hubnutím nejvíce pomohla terapie, při níž jí bylo vnuknuto, že má žaludek o velikosti golfového míčku.

„Moje svatební šaty byly obrovské. Měla jsem velikost 24 (česká 54). Zatímco moje sestra vklouzla do úžasných šatiček, já jsem si je musela nechat ušít na zakázku. Na svoji váhu jsem vždycky v koutku duše myslela, ale v té době jsem to tak neřešila, jelikož jsem byla šťastná a zamilovaná,“ řekla Velšanka.

Pomocí terapie a svých svatebních fotografií, které ji hnaly v boji s nadváhou kupředu, začala jíst malé porce a po necelých dvou letech se může pyšnit váhou něco málo přes 70 kilogramů. A se štíhlou sestrou si dnes s přehledem mohou vyměňovat oblečení.

Reklama

Další články

Načítám