Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka Miss ČR 2008 Taťána Šedivá byla dlouho označována za kopii topmodelky Taťány Kuchařové. Pojilo je nejen stejné jméno, ale také podobně krásná tvář a dlouhé, husté blond vlasy. Taťána se ale krátce po soutěži Miss nechala ještě zdokonalit a rozhodla se pro zvětšení ňader o dvě velikosti.

I když na titul královny krásy nedosáhla, je stálicí na módních molech. Nejčastěji díky svým dokonalým křivkám předvádí plavky a spodní prádlo. "Nemám s tím problém. Když je prádlo či plavky krásné, ráda je předvádím," prozradila Šedivá, která ráda v luxusním prádélku svádí také svého partnera. "Preferuji krajkové. Prádlu věnuji velkou pozornost. Každá žena se chce cítit sexy," dodala Šedivá.

Krásná Taťána měří 180 centimetrů a pyšní se mírami 94-63-92. Vedle dalších slavných krásek byla ozdobou módní přehlídky v obchodě v pasáži Černá růže. Jak jí to v sexy plavečkách seklo, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám