Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Jiří Vejdělek se ve filmu Účastníci zájezdu skutečně činil. Vedle modelky Jitky Kocurové totiž během natáčení v roce 2006 svlékl i tehdy teprve dvacetiletou herečku Kristýnu Leichtovou (38).

Scéna, kdy si na pláži v rámci boje o chorvatského playboye svlékne horní díl plavek a všem ukáže, jak se pánubohu povedla, se dokonce na internetu umístila mezi nejlepšími erotickými scénami, jaké česká kinematografie vyprodukovala.

Kristýna se posléze ještě více proslavila díky sitcomu Comeback, kde se však žádná podobná scéna neobjevila. „Chápu, že někdy prostě nahota k profesi herečky patří, takže jsem to v Účastnících zájezdu natočila. Ale mrzelo by mě, kdyby se na moji roli v tom snímku vzpomínalo jenom proto, že jsem se tam svlékla,“ říká dnes Leichtová, která je kritiky považována za jednu z nejtalentovanějších mladých českých hereček.

Můžeme tak doufat, že ji brzo uvidíme v nějakém dalším filmu, kde scénář opět vyjde vstříc všem obdivovatelům jejích křivek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám