Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joey King (23) je v Hollywoodu v poslední době hojně skloňované jméno. A to především díky romantické komedii Stánek s polibky, která se dočkala už dvou pokračování, limitované sérii Odhalení a mnoha dalším projektům.

Letos boduje v dobrodružném thrilleru Princezna, romantickém filmu Někde mezi a nově také v akčňáku Bullet Train, v němž se blýskla po boku Brada Pitta (60) a dalších hvězd.

Joey stejně jako její kolegyně a kolegové objíždí s premiérou světové metropole a ukázala se už v řadě slavnostních modelů. Především zaujala v Los Angeles, kam oblékla bílý model složený ze saka a třásňovité sukně, pod který nevzala podprsenku, a nechala tak vyniknout poprsí.

K herečce se na červeném koberci připojil i snoubenec Steven Piet, který ji zahrnul polibky, a společně také zapózovali pro fotografy.

Zasnoubili se v únoru letošního roku a radostnou zprávu oznámili o měsíc později prostřednictvím sociálních sítí. Steven produkoval a režíroval minisérii Odhalení, a právě během natáčení to mezi dvojicí zajiskřilo.

„Nikdy jsem nevěřila, že štěstí může být tak silné, že ti vezme dech. Nevěděla jsem, že srdce a přítomnost druhého může člověku připadat jako domov. Nevěděla jsem, že to může být tak krásné. Dokud jsem nepoznala tebe,“ komentovala tehdy herečka zásnuby.

Před Pietem randila s hercem Jacobem Elordim, kolegou ze Stánku s polibky. Rozešli se v roce 2018 a Joey se zařekla, že už nikdy nechce randit s hercem, neboť je to prý až příliš náročné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám