Hlavní obsah
Článek

Jestli se stane, že i tahle dívka otěhotní, snad všichni už v divadle od nervů přijdou o vlasy! Jak Super.cz již informoval, v pražské Broadwayi mají plnou hlavu starostí s rolí Květušky v muzikálu Adéla ještě nevečeřela. Nejprve se do požehnaného stavu dostala Emma Smetana, pak i její náhradnice Michaela Tomešová. Teď se všichni modlí, aby biologické hodiny nezačaly tikat i nádherné slovenské zpěvačce Dominice Richterové.

Sama prý zatím žádnou ratolest neplánuje. „Miminko bych určitě chtěla, ale nyní se trošku obávám, zda bych to zvládla. A hlavně musím najít někoho, s kým si miminko pořídím,“ řekla nám Dominika, která se nedávno rozešla se svým letitým partnerem.

Zkouší rovnou dva muzikály najednou, takže léto tento rok úplně vymazala. Však premiéra Adély se pomalu blíží, je už šestého října.

Spolu s Dominikou v muzikálu účinkují například Martin Dejdar, Aleš Háma, Tereza Kostková, Chantal Poullain, Petr Kostka a další.

A jak by se divadlo vypořádalo se situací, kdyby přece jen Dominika nějakému tomu pánovi podlehla a třeba omylem by si s ním „upletla sviště“?

„Kdyby náhodou k této situaci došlo, na jarní blok muzikálu Adéla ještě nevečeřela bychom museli vyhledat herečku, která by roli Květušky ztvárnila," dodal PR manažer Broadwaye Stanislav Běle. Jestli by fakt nakonec nebyl lepší chlap…

Související témata:
Náhrada

Reklama

Další články

Načítám