Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smlouvu potvrzující pózování pro nejznámější pánský časopis světa Playboy podepsala Sherlyn Chopra. Osmadvacetiletá herečka, která je indickému publiku známá z bollywoodských filmů, bude ozdobou listopadového vydání. Stane se zároveň první Indkou, která bude na stánkách časopisu zvěčněna v rouše Evině. Puritánsky smýšlející Indové ji nyní častují nehezkými přízvisky a dokonce tvrdí, že je odporná.

Chopra se přitom sama Playboyi nabídla, že by pro ně ráda pózovala, přiznala však, že se pustila do nelehkého boje se svým okolím a rovněž uvedla: „Není snadné stát nahá před fotoaparátem a vypadat u toho dobře a přirozeně.“

Playboy je sice v zemi zakázaný, ale prostřednictvím internetu si herečku budou moci prohlédnout všichni, kteří o to budou stát. Sherlyn se však nebojí zajít ještě dál. Nevyloučila, že její další zastávkou by mohly být erotické filmy.

„Stanu se první Indkou, která bude pózovat nahá pro Playboy a nikdo mě od toho nemůže odradit. Moje sestra je pyšná na můj úspěch,“ řekla Chopra, která však o svém záměru ještě neřekla své matce. Ta se tak možná o dceřině kariéře dozví z médií.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám