Hlavní obsah
Článek

Alice Bendová (50) se po delší době pochlubila svou dcerou, kterou by pomalu měla střežit jako oko v hlavě. Z její dcery Aličky roste půvabná slečna, nedávno oslavila čtrnácté narozeniny a své mamince dělá jen samou radost. A jak je vidět, jablko nepadá daleko od stromu, protože podobu s maminkou rozhodně nezapře.

Oblíbená herečka přiznala, že ve své dceři našla i skvělého parťáka. „Holčičko moje, je to 14 let, co ses mi narodila, a já jsem ta nejšťastnější máma na světě. Jsem na tebe pyšná a hrdá a neskonale tě miluju. A hlavně mám kámošku na celý život. Jsem vděčná za to, jak si rozumíme, že si všechno říkáme, že se milujeme. Děkuji tam nahoru,“ nechala se na sociální síti slyšet Bendová, která má ještě šestnáctiletého syna Vaška.

Obě děti má z prvního manželství s bývalým hokejistou Václavem Bendou. Nyní je už řadu let šťastná po boku svého partnera Michala Topola, s nímž už je také nějaký ten pátek zasnoubená. Svatba se ale zatím nekonala.

„Svatbu chceme komorní a v klidu, aby kolem nebylo moc lidí. Určitě to bude na Kanárech, ale zatím jsme nenašli čas, abychom to zrealizovali,“ říkala ještě loni pro Super.cz Bendová.

Související témata:

Další články

Načítám