Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anne Hathaway (41) dlouhá léta patří k největším hollywoodským kočkám a udržuje si skvělou postavu i mladistvý vzhled. Své křivky se také nebojí ukázat, což předvedla i na posledním galavečeru. Vrchní část jejích šatů byla skutečně odvážná.

Herečka se od natáčení trháků Deník princezny nebo Ďábel nosí Pradu příliš nezměnila. I dnes se chlubí půvabným obličejem a hlavně velmi štíhlou postavou, díky čemuž má úspěch nejen jako herečka, ale také jako modelka v různých kampaních. V loňském roce si ji vybrala například i značka Versace. Své modelkovské míry pak Anne ráda ukazuje i na společenských akcích. Na galavečer National Board Of Review Awards v New Yorku, kde se každoročně udílí ocenění za filmovou tvorbu, si oblékla přiléhavé černé zářivé šaty, které měly velmi specificky tvořený vrchní díl.

Ten odhaloval hereččino tělo a musela si dávat pozor, aby neukázala víc, než by chtěla. Odvážný střih ale neuspěl úplně u každého. „Hathaway potřebuje nového stylistu,“ napsal například jeden ze čtenářů deníku Daily Mail. „Vršky takových šatů, jako má na sobě Anne, vypadají hrozně na každém. Je to prostě směšné,“ přidal se jiný. Herečka ovšem ve své róbě vypadala velmi sebevědomě a mnoho dalších lidí jí nejspíš její róbu pochválilo. Mezi nimi byl určitě i její manžel Adam Shulman, který ji na akci sice doprovázel, oficiálně se ale se svou polovičkou fotit nechtěl. Zřejmě chce zůstat mimo světla reflektorů, stejně jako dva synové, které spolu manželé, jež si své ano řekli už v roce 2012, mají.

Reklama

Další články

Načítám