Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předsedkyně poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová doporučila před topnou sezónou, aby doma měli lidé chladněji a raději si oblékli svetr a tím pomohli situaci s nedostatkem energií. Svým výrokem vzbudila vlnu emocí.

Na honosném Česko-Slovenském plese ale naštěstí svetr díky příjemné teplotě nepotřebovala, a tak oblékla modré ramínkové šaty.

Po dlouhé době se krátkovlasá politička ukázala v krásné róbě a nutno podotknout, že jí to velmi slušelo. Modré šaty byly velmi sexy a Markéta se nebála ani velmi hlubokého dekoltu. Model doplnila béžovým psaníčkem, zvolila také výraznější líčení a rudou rtěnku. Na ples dorazila v doprovodu svého manžela Tomáše Pekary.

"Nemůže být lepšího místa, než jakým je Obecní dům, abychom se setkali na Česko-Slovenském plese, kde se naše národy, přestože už třicet let píší samostatně každý svůj vlastní příběh, znovu setkávají. Věřím, že všichni máme tyto společné kořeny nadále ve svých srdcích,“ řekla v úvodním proslovu Markéta Pekarová Adamová.

„Někdo by mohl Česko-Slovenský ples vnímat jen jako společenskou událost. Já v tom vidím mnohem větší rozměr. Rozměr silného přátelství mezi našimi oběma státy a příležitost oslav 30. výročí vzniku našich samostatných republik," dodala předsedkyně poslanecké sněmovny na plese.

Reklama

Další články

Načítám