Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistky soutěže krásy Miss Czech Republic mají za sebou první oficiální focení. Snímky od fotografky Nikoly Bílkové je budou provázet celou soutěží, podle nich si budou vybírat i diváci, které dívce dají svůj hlas, takže si daly s celým týmem záležet, aby jim to v modelech od Ponerů opravdu slušelo.

"Jedna z dívek získá titul Miss Social Media, což je již léta titul, který patří III. vicemiss a je jako jediná volena diváky, fanoušky. Zbylé tři vítězky vybírá porota. Ani letos tomu tedy nebude jinak. Hlasování se spustí začátkem června. V druhé fázi zveřejníme fotografie v plavkách, které se přidají k profilovým fotografiím a budou součástí hlasování," vysvětlila pravidla ředitelka soutěže Taťána Makarenko (34).

"Jsem s výsledkem fotografií spokojená. Celá supervize vypadala přesně tak, jak to dopadlo. Finalistky jsou krásné všechny a sama jsem velmi zvědavá, která z nich nakonec vybojuje korunku pro novou královnu krásy," dodala.

Snímky finálové desítky si prohlédněte v naší fotogalerii.

Která dívka je vaší favoritkou?
Miroslava Pikolová
5,9 %
Liana Vasilišinová
14 %
Kateřina Zálišová
6,6 %
Natálie Kontová
2,4 %
Denisa Spergerová
3,5 %
Nikol Zimlová
6,5 %
Nicolle Vymětalová
10,8 %
Hana Vágnerová
8 %
Maria Boichenko
3,3 %
Denisa Czervoniaková
39 %
Celkem hlasovalo 1645 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám