Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Víkendové radovánky v Paříži Agáty Hanychové (38) s manželem Miroslavem Dopitou (39), dcerou Miou a synem Kryšpínem způsobily obrovský poprask. Dceru Rozárku nechala Agáta v Česku a otci dítěte Jaromíru Soukupovi (55) údajně neřekla, kde je, a vypuklo divadlo.

O Rozárku se starala její babička, herečka Veronika Žilková (62), a také její chůva. Jelikož ale Soukup nevěděl, kde jeho dcera je, povolal policii. Ta vtrhla do domu Agáty a Žilková se následně obula do mediálního magnáta, ale do sporu vtáhla i ministra vnitra Víta Rakušana.

Během nedělní noci ale svým příspěvkem odkázala i na dalšího otce jednoho ze svých dětí. Influencerka totiž na rozloučenou s Francií dala na sociální síť rodinnou fotku u Eiffelovy věže. Její starší dcera Mia je ale na fotce rozmazaná. To překvapilo její „holčičky“, které ji sledují. „Ta Mia, to je schválně?“ reagovala první sledující a rozjela se lavina komentářů. „To jako je novinka, že nesmí ukazovat ani Miu? Vždyť byla normálně ve všech videích dříve vidět???“ napsala další z komentujících.

„Holčičky“ se tak dozvěděly, že na základě nedávného soudního rozhodnutí Agáta nesmí na žádost Jakuba Prachaře ukazovat a prezentovat jejich dceru Miu. Modelka tak zvolila fotku, kde je Mia kvůli pohybu rozmazaná a k nepoznání.

Reklama

Další články

Načítám