Hlavní obsah
Článek

Není mnoho žen, které si na sebe mohou vzít krátké šaty a vypadat krásně. Ale mezi ty, které si je mohou dovolit, zaručeně patří známá britská hvězda Emma Watson (23).

Představitelka role Hermiony z filmu o čarodějnickém učni Harry Potterovi v takových přišla na úterní promítání filmu Bling Ring: Jako VIPky, v němž ztvárnila hlavní roli.

Emma na akci zvolila jednoduché elegantní černé šaty, které dávaly vyniknout její skvělé postavě. Na nohy obula boty na podpatku a místo kabelky zvolila zajímavé psaníčko.

Výše zmíněný snímek pojednává o třech dospívajících dívkách: Rebecce, Nicki, Chloe a Sam, které jsou kamarádkami. Vyrůstají v lepších rodinách a obdivují hollywoodské hvězdy. Mají všechno, na co si vzpomenou, ale touží po zábavě bez zábran. Do školy k nim nastoupí nový spolužák Marc, jehož tatínek pracuje u filmu, a tím začíná jedna velká jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a v kradených autech si odvážejí hromady značkových kousků, s nimiž ohromují kamarády na akcích. Ale jak dlouho?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám