Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) poslední měsíce zažívá jeden stres za druhým. Vedle pracovního vypětí jí dává pořádně zabrat i kauza její dopravní nehody. Přesto všechno si ale našla čas a podpořila charitativní akci Šmoulí paráda Nadačního fondu Albert.

„Líbilo se mi, že se do toho můžeme zapojit společně s Laurou. Společně jsme tak namalovali našeho Šmoulu a teď doufáme, že si ho někdo v aukci pěkně draze koupí,“ říká Dara. A musíme uznat, že to mamince s dcerou při výtvarné práci náramně slušelo.

Postavičku Šmouly, kterého Dara s Laurou vyvedly v oranžové barvě, totiž můžete získat i vy. Stačí se zúčastnit dobročinné aukce na stránkách Nadačního fondu Albert, která trvá do 14. října. Vedle Dary Rolins můžete vydražit Šmouly, které vyzdobily další více jak dvě desítky českých a slovenských celebrit. Například členové skupiny Elán, herečka Jitka Čvančarová (46), Leoš Mareš (48) s rodinou a spousty dalších.

Veškerý výtěžek, který se z prodeje získá, půjde opuštěnýM dětem. „Prosím všechny lidi s dobrým srdcem, aby pomohli. Není nic hezčího, než usměvavé dětské tváře,“ prosí Dara.

Reklama

Další články

Načítám