Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Janelle Monáe ráda ukazuje své tělo a stud je pro ni, zdá se, cizí slovo. Své osmatřicáté narozeniny oslavila mimo jiné i tím, že se svými fanoušky sdílela i jednu hodně sexy fotku.

Janelle se v životě rozhodně nechce nechat svazovat žádnými pravidly a dělá si naprosto, co chce a uzná za vhodné. A to se jí vyplácí. Jako zpěvačka sklízí úspěchy a má za sebou už několik nominací na ceny Grammy. A dokázala se prosadit i jako herečka, například ve filmech Moonlight, Skrytá čísla nebo Na nože: Glass Onion. Slyšet je o ní ale nejen v souvislosti s jejím hereckým uměním nebo příjemným hlasem. Janelle totiž ráda ukazuje svou postavu. Například na MET Gala z ní postupně sundávali kusy oblečení, pro časopis Rolling Stone zapózovala nahoře bez a na jednom ze svých koncertů si vyhrnula svůj topík tak, že ukázala celé ňadro.

A teď si fanoušci mohli opět užít pohledu na její křivky. Janelle slavila osmatřicáté narozeniny víkendovým výletem do Mexika a na sociální síť umístila několik příspěvků z exotického prostředí. Jedním z nich byla i fotografie v černém outfitu, ve které umělkyně naplno odhalila své přednosti. „Lidé se nemění. Jen se více stávají tím, kým ve skutečnosti jsou,“ přidala k fotce citát. A lidé její odvahu ocenili. „Jsi moje hrdinka, ta bradavka je takto šťastná a svobodná,“ napsala například jedna ze sledujících. „Jak krásná je tato svobodná žena,“ píše jiná. „Nejen její hudba, ale celá její bytost je nádherná,“ přidává se další.

A má nějaký fanoušek v současné době šanci Janelle okouzlit? Zpěvačka a herečka před časem přiznala, že je pansexuální, což znamená, že se může zamilovat do člověka bez ohledu na jeho pohlaví, kvůli jeho osobnosti. V minulosti randila s muži i ženami, v současné době ale oficiální vztah nemá a o případné lásce mlčí.

Související témata:
Janelle Monáe

Reklama

Další články

Načítám