Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli údajnému napadení vlastní matky, k němuž mělo dojít 28. dubna, vyšetřuje policie třiatřicetiletého Westona Cage. Nejstarší z dětí herce Nicolase Cage (60) měl svou maminku Christinu Fulton (56) napadnout v jejím domě.

Weston, jenž se v minulosti potýkal s problémy s duševním zdravím, je podle serveru TMZ v hledáčku policie kvůli podání vysvětlení po incidentu, který se měl odehrát v domě herečky Christiny Fulton v Los Angeles. Právě její syn v případu figuruje jako podezřelý. Slovní rozepře mezi matkou a synem údajně přerostla ve fyzickou konfrontaci.

Herečka, která s Nicolasem Cagem tvořila pár od roku 1988, načež se jim o dva roky později narodil Weston, byla skutečně spatřena poblíž svého domova s podlitinami na obličeji. Snímky se objevily na několika zahraničních serverech.

Do domu údajně byla přivolána i sanitka, aby lékař zkontroloval, zda je Fulton v pořádku, ale převoz do nemocnice údajně odmítla. V době, kdy dorazila na místo činu i policie, už byl podezřelý pryč. Orgány činné v trestním řízení mají určit, zda událost bude považována za trestný čin ublížení na zdraví, či nikoli. Fulton ovšem s policií nespolupracuje a odmítá proti synovi vypovídat.

Podle některých zdrojů se herečka pokoušela svého syna, který se potýkal s blíže nespecifikovanými psychickými potížemi, utěšit. Samotná herečka odmítla tvrzení, že se pohádali, a požádala o soukromí. S problémy tohoto rázu se Weston léčil již v minulosti, v roce 2011 byl po jiném násilném incidentu hospitalizován na psychiatrii.

Herečka ze snímku Dívka s hladovýma očima a bývalá modelka se s Cagem rozešla rok po narození Westona a na jeho výchovu byla prakticky sama. Nicolas byl podle jejích slov velice zaneprázdněn prací.

Související témata:
Weston Cage

Další články

Načítám