Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nový komediální seriál Pád domu Kollerů, který uvede kanál Voyo, je z autorské dílny spisovatelky a hudebnice Natálie Kocábové (39). A inspirace pro příběhy rodiny, kde společně v jednom domě žije více generací, měla dost. Sama se totiž před pár lety vrátila do domu svého otce Michaela Kocába.

V jednom domě žila ona s manželem Milošem, jejich společným synem Elliotem, svými dvěma dětmi z předchozího manželství Miou a Vincentem, dále zde žil její otec, maminka Marsha a také Kocábova maminka, její babička. „Tohle jsem chtěla tajit asi tak rok. Ale je to určitě inspirované situací v rodině, která nastala, když si vzal táta k sobě svoji maminku. Bez toho by mě psát o péči o seniory a mezigeneračním soužití nenapadlo. Ale nejsou tam jen naše příběhy, to by na osm hodin seriálu nebylo. Začala jsem sledovat i jiné rodiny,“ vysvětlila Natálie.

Teď už jich v domě tolik nebydlí. „Pořád takhle bydlíme, ale už s tím moc nebojujeme. Babička tedy zemřela a v lednu se odstěhoval můj nejstarší, syn Vincent, kterému už je dvacet. Bylo to náročné. A nemyslím, že by se vracel zpátky. Není toho úplně fanda,“ svěřila se Kocábová, kterou odchod syna, který se věnuje grafice a výtvarnému umění, zasáhl spolu s nadcházející čtyřicítkou.

„Čtyřicítku jsem prožívala rok předtím. Není to příjemné, uvědomit si, že přicházím do středního věku. Ale nechci být člověk, co blbě stárne, už jsem si to v sobě srovnala, že definitivně opouštím mládí. Bolí mě krční páteř, řeším nějaké zdravotní věci. Ale v životě jsem spokojená. Profesně a umělecky prožívám úplný vrchol a i doma je to dobré,“ uzavřela a v našem rozhovoru také prozradila, že se vrací k hudbě a natáčí novou desku.

Reklama

Další články

Načítám