Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O svém partnerském životě herečka Michaela Maurerová nemluví, protože si to její přítel nepřeje. Důležité ovšem podle ní je, že se líbí nejen jí, ale vycházejí s ním i její děti. Dvojčata už chodí do třetí třídy a pořádně vyrostla. "To je fakt, že to kilo šedesát a kilo sedmdesát pořádně narostlo," smála se herečka.

O třetím dítěti s přítelem, kterého nám ještě nikdy neukázala, už také uvažuje, i když dřív tuto myšlenku razantně odmítala. A přítele nám vlastně už předvedla aspoň kousek na fotce na Instagramu, když se k jeho svalnatému tělu tulila na dovolené. "Respektuju to, že nechce být viděn a spojován s tím, co patří k mojí práci," nemá její partner zájem o medializaci své osoby.

"Nemá tři oči, jednu nohu, je úplně normální, jenom nechce být součástí mé profese," vysvětlovala. Když jsme jí pochválili aspoň ten kousek svalnatého těla, spokojeně přikývla. "Já mám vkus na leccos. Ale podstatné je, že v tom těle má toho ducha, byť sousloví sexy mozek je dost zprofanované. Jsem ráda, že je to chytrý sympatický chlap se smyslem pro humor. To hezké tělo je příjemný bonus navíc," mínila.

A jak s ním vycházejí děti? "To je základní předpoklad matky, která si najde přítele v situaci, kdy nežije s otcem svých dětí. Musí být součástí rodiny. Nemůžu to dělit, to bych se zbláznila a žila schizofrenní paralelní životy," upřesnila. Děti ho prý oslovují jménem, není to žádný strejda. A Pepíček nechtěně při rozhovoru prozradil jakým. Teď tedy víme, že Míšin přítel se jmenuje Michal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám