Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jack Nicholson (87) už se ve společnosti téměř neobjevuje. Před časem se dokonce spekulovalo o tom, že už není ochotný vyjít ani ze svého domu a s nikým se nestýká. V květnu se ale objevil na basketbalovém zápase. Se svým synem Rayem, který je mu podle mnohých lidí velmi podobný.

Ray Nicholson by měl být tím jediným, koho slavný herec ve svém okolí snese. S kariérou měl před časem dle některých informací skončit proto, že údajně bojuje s demencí a není schopen si zapamatovat své repliky. Na květnovém zápasu vypadal chvílemi lehce zmateně, jindy že se dobře baví. Jeho syn tehdy s knírkem svému otci příliš podobný nebyl. Teď jej ale paparazzi fotografové zachytili s vousy a je vidět, že už jde tátovi rozhodně více do podoby. I Ray se snaží prosadit jako herec, zahrál si například v seriálu Panika, s Diane Kruger pak ve filmu Out of the Blue a v novince Gonzo Girl se objeví po boku Camily Morrone, Willema Dafoe a Patricie Arquette.

A stejně jako jeho otec má i Ray štěstí na krásné ženy. Jeho současnou přítelkyní je portugalská modelka Sara Sampaio, která má za sebou takové úspěchy jako účast ve slavném magazínu Sports Illustrated Swimsuit Issue nebo práci pro firmu Victoria’s Secret, kdy celý svět obdivoval její ladné křivky. A také se snaží prosadit jako herečka. S Rayem tvoří pár patrně od léta, kdy spolu byli viděni při několika příležitostech. Modelka předtím chodila s literárním manažerem Zacem Frognowskim, naposledy si ale společně vyšli na začátku roku.

Reklama

Další články

Načítám