Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Alice Bendová je už jako nitka. Herečka se dva měsíce poté, co její právník oznámil odluku s manželem Václavem Bendou, neobjevovala ve společnosti. "Ven s dětmi nebo kvůli práci samozřejmě chodím," ubezpečovala Super.cz, že nesedí a neštká doma.

Na stavu manželství Bendových se za tu dobu nic nezměnilo. "Jsme v odluce. Víc o tom nechci mluvit," řekla Alice s tím, že jediným mužem, s nímž ji můžeme potkat, je její čtyřletý syn Vašík. "Dělá mi bodyguarda, ochraňuje i malou Álu. Je takový rozumný a klidný," rozplývala se. Toho, že by na sebe vzal úlohu svého táty až přehnaně, se nebojí. "Děti tátu mají a věřím, že to tak zůstane," míní Alice.

Ta se konečně vrátila k práci. Moderuje pořad na TV Prima a na jaro se jí rýsuje nabídka na činoherní natáčení. "Jsem ráda, že teď mám jen jeden projekt, víc bych toho s dětmi špatně stíhala," přesvědčuje Bendová.

Alice se objevila na odpolední párty zákaznic salonu krásy, kde podstoupila v rámci hubnutí tři procedury kryoliposukce. "Potřebovala jsem zeštíhlit stehna," svěřila hubeňoučká herečka, která se shazováním kil začala už před manželovou nevěrou.

"Hubnout jsem začala loni v listopadu a zahájila jsem to čtrnáctidenní skoro hladovkou, abych nastartovala organismus," vyprávěla. Teď už nic takového rozhodně nepotřebuje. Záhadou je jen to, že jí při takové postavě, jakou nyní má, zůstala pevná a velká prsa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám