Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jih Evropy dál sužují ničivé požáry. Plameny komplikují dovolenou lidem nejen v Řecku, ale také v Chorvatsku. Své o tom ví muzikálová herečka a zpěvačka, jíž se přezdívá česká Edith Piaf, Radka Fišarová (46).

Ta na Jadran vyrazila se svým synem Oskarem a s dalšími přáteli. Závěrem jejich dovolené zažili i perné chvíle. „Včera nás zaskočil požár na pevnině. Zřejmě někde nad Trogirem. Dým zatemnil pěkný kus nebe. Zrovna foukal dost silný vítr. Musí to být hrozný stres, kdyby se vítr otočil, vše by šlo na obytnou část, není to hezký pohled. A kouř je cítit i ve vzduchu, snad to brzy zvládnou uhasit," svěřila se Super.cz.

Chorvatsko je ale země, kterou si zpěvačka nemůže vynachválit. Nejvíce času tráví na ostrově Brač : „Letos bylo extrémně hodně zpráv o tom, jak je to v Chorvatsku špatné, tak jsem byla zvědavá, jaké to je opravdu. Evidentně negativní zprávy zabraly, je tu mnohem méně lidí," dodává Radka, která cestou navštívila i Plitvická jezera, kde s ostatními vyrazili na pár okruhů. „Je to místo, které neomrzí, prostě skvost a nádhera."

Po návratu čeká Radku natáčení nového vánočního CD. "Máme necelý půl rok do Vánoc, tak je nejvyšší čas na natáčení vánočního alba. Tak jsem si na pláži poslouchala a učila se Adeste fideles nebo Byla cesta ušlapaná. Klavírista Ondřej Kabrna teď připravuje aranže a v srpnu nás čeká s kapelou vánoční studio,“ dodala v rozhovoru Radka Fišarová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám