Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou formace Verona Markétou Jakšlovou jsme se potkali jen pár dní poté, co se vrátila ze šestitýdenní svatební cesty. S manželem, designérem Janem Plecháčem, projeli Nový Zéland karavanem. Ještě měla jet lag, ale už se chystala na návrat na pódia i do studia. A konečně přestává mluvit o tom, že na dítě má ještě dost času.

"Už se tomu přestáváme bránit. Říkáme si, že už je nám oběma přes třicet. Dřív jsem říkala, že jsem na to nepřipravená, ale připravená se asi nebudu cítit nikdy. Až to přijde, tak to přijde," krčila rameny zpěvačka, s níž jsme se setkali na představení nové kolekce dánských šperků.

"Pořád bydlíme na Žižkově, máme to dost velké. Jen z pokojíčku, který byl jako pracovna a mohl by to být dětský pokoj, se stalo tak trochu skladiště. Honza stěhoval svůj ateliér a všechno tam naházel. Máme tam takový binec, že se do něj stydíme otevřít dveře i sami před sebou. Ale kdyby to přišlo, tak to snad zvládneme vyklidit," věří Markéta.

A jak to v současné době vypadá s Veronou? "Peter Fider tady celou dobu pracoval, já mu občas poslala nějakou fotku z pláže, takže říkal, že to je pěkné, že já se válím u vody a on maká. Ale má malého syna, tak je víc doma a ještě navíc dostavoval barák," prozradila.

"V oběhu teď máme nový singl. Jmenuje se to Endless Day, Nekonečný den, natáčeli jsme ho v Amsterodamu někdy v říjnu, u nás vyšel v listopadu, v zahraničí v lednu. Je v angličtině a teď jsme dostali zprávu, že je to čtvrtý nejhranější singl v České republice. Ono je dost možné, že v té angličtině možná někdo ani nepoznal, že to jsme my, ale máme z něj radost. A Peťa mi psal, že už má nějaké nové nápady, tak se za ním chystám do nového studia do Mníšku pod Brdy," plánuje.

"Vystupujeme pořád. Hodně o víkendech, na jaře začínáme venkovní akce, které jsou hrozně příjemné, jako třeba firemní akce, slavnosti měst anebo dětské dny. Diskotéky už poslední tři roky skoro vůbec nejezdíme a jsme rádi. Za prvních deset let fungování Verony jich bylo fakt hodně. Už jsme oba radši za akce, které jsou víc v pohodě. Taky nemládneme. Ale na druhou stranu je i diskotéka jednou za čas příjemná, dáme si nějaký drink, pokecáme, zapaříme. Úplně usedlá asi nikdy nebudu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám