Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a účastnice soutěží krásy Karolína Ludvíková šokovala letos na Česko Slovenském plese nejodhalenějším modelem večera. Schytala za něj spoustu hejtů, ale neřešila je ani ona, ani její otec, bývalý ministr zdravotnictví a ředitel motolské nemocnice Miloslav Ludvík. Natožpak její partner Richard Kettner.

Ten krásnou brunetku požádal o ruku a před dvěma měsíci se konala svatba. Snubním a také zásnubním prstenem s diamantem od Tiffany, se Karolína pochlubila na módní přehlídce návrhářky Beaty Rajské, kam vyrazila s manželem a se svými rodiči. „Byla bych ráda, kdyby mi manželství vydrželo minimálně stejně jako jim. Jsou spolu už pětatřicet let,“ vyznala se v rozhovoru pro Super.cz

„Svatbu jsme měli na řeckém ostrově Mykonos, kam se rádi vracíme. Byla jsem ráda, že se na čtyři dny mohla sejít celá rodina, včetně našich babiček,“ svěřila Karolína, která na přehlídce opět částečně odhalila tělo, i když vzhledem k chladným prostorám Clam Gallasova paláce mnohem decentněji.

Reklama

Další články

Načítám