Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Susan Sarandon (77) je typická její bohatá zrzavá kštice, a tak když si stáhne vlasy, nasadí sluneční brýle a mlynářskou čepici, oscarovou herečku by v ní v civilu možná poznal málokdo. Podívejte, jak si herečka v pondělí užila procházku po New Yorku se svou kamarádkou.

Držitelka Oscara za snímek Mrtvý muž přichází (1995) si na pochůzky městem zvolila ležérní styl. Právě kožená bunda s květinovou aplikací, kterou měla i tentokrát, patří mezi její nejoblíbenější kousky, nosí ji už nejméně pět let. Tentokrát ji doplnila o modré tepláky s volnými nohavicemi a tenisky Nike.

Přestože Susan letos oslaví už 78. narozeniny, v práci rozhodně nepolevuje. Letos se na ni můžete těšit v komedii The Gutter s Adamem Brodym či Shameikem Moorem a příští rok by se měla objevit v životopisném dramatu Butterfly in the Typewriter, kde bude mít hlavní ženskou roli Diane Kruger.

Maminka synů Jacka a Milese, které má ze vztahu s hercem Timem Robbinsem, a dcery Evy Amuri (38), jež je rovněž herečkou, má na svém kontě pět nominací na Oscara, a to za filmy Atlantic City, Thelma a Louise, Lék pro Lorenza, Nebezpečný klient a již zmiňovaný Mrtvý muž přichází, kterou roku 1995 dokázala konečně proměnit. Známá je ovšem z mnoha dalších snímků, jako třeba Děvčátko, Druhá nebo první, Smím prosit? či Čarodějky z Eastwicku.

Reklama

Další články

Načítám