Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stříbrná Česko Slovenská SuperStar Gabriela Gunčíková (30) se nám přiznala, že někoho ve svém srdci nosí. Přestože je zamilovaná, tak to na funkční vztah rozhodně nevypadá.

„Někoho jsem opravdu potkala, ale chodit spolu nebudeme," přiznala se nám Gábina a celou záležitost dále rozvedla: „Přestože je mi ten člověk velmi blízký, tak jsem se rozhodla dát přednost své kariéře. Jsem ve věku, kdy musím zpívání investovat všechno a soukromý život musí jít bohužel stranou."

Gunčíková připustila, že by se její nový objev mohl objevit v pátek 13. ledna v hledišti divadla Broadway při jejím premiérovém vystoupení v muzikálu Kleopatra. K chlapci se bude chovat ale čistě přátelsky. „Na lásku teď není vážně vhodná doba,“ posmutněle přiznává mladá nadějná zpěvačka. Vypadá to, že Gábina to s kariérou myslí opravdu vážně.

Žádnou šanci prý nemají ani „vlčáci“ v muzikálovém divadle, kteří si většinou brousí zuby na mladé masíčko. Režiséři, herečtí kolegové, ani technici se prý ani nemusí začít snažit. Gunčíková je ale naprosto přesvědčená, že svodům mlsných kocourů rozhodně obstojí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám