Hlavní obsah
Článek

Mladičká zpěvačka a finalistka pěvecké show Česko Slovenská SuperStar Gabriela Gunčíková se zhroutila. Poté, co ji na plné čáře během grandfinále porazil slovenský talent Lukáš Adamec, zkolabovala. Ne ale ze závisti. Selhal jí celý organismus. A podle našich zdrojů na tom má velkou zásluhu její otec. Prý ji k tomu psychicky vydeptal.

„Je na tom psychicky i fyzicky dost špatně. Teprve dneska se vrátila domů a už jsme museli za doktorem,“ svěřil se Super.cz Gunčík. Jenže právě Gunčík stojí za psychickým vyčerpáním své dcery. Po jejím neúspěchu v superfinále talentové show ji měl údajně vynadat za to, že nevyhrála.

„Poté soutěži ji neskutečným způsobem zpražil. Vyčetl jí výpadek v textu, a dokonce i to, že se během společné písničky smála. Přitom už v té době bylo vše rozhodnuté a jednalo se o poslední písničku po vyhlášení výsledků. Ale i to pan Gunčík považuje za neprofesionální,“ svěřil se Super.cz zdroj ze štábu.

Gunčík by tak dnes měl zpytovat svědomí, protože právě jeho vinou je jeho dcera dnes v péči lékařů. Nebýt jeho vysokých nároků, nemusela by přetěžovat svůj organismus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám