Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První filmový festival letošního roku odstartoval ve čtvrtek a celebrity se již sjíždějí do amerického Palm Springs. Slavnostní zahájení si nenechala ujít ani bývalá supermodelka a herečka Beverly Johnson, která byla ve své třpytivé zlaté róbě nepřehlédnutelná. Asi málokdo by jí navíc hádal její věk.

Jednasedmdesátiletá Johnson, která se proslavila jako první černošská modelka, jež se objevila na obálce amerického magazínu Vogue (v roce 1974), byla předchůdkyní legendárních krásek modelingového nebe z 80. a 90. let a později se vydala i na hereckou a pěveckou dráhu.

Následně na sebe ovšem upozorňovala i ve zcela jiné rovině. Již v roce 2014 obvinila Billa Cosbyho z toho, že ji v minulosti zdrogoval u něj v domě. Otevřeně se o všech detailech rozpovídala pro magazín Vanity Fair. Co se stalo poté, co zjistila, že je její mysl zcela otupělá, si prý nepamatuje. Zároveň byla první ženou, která dostala do potíží herce Chrise Notha (69), představitele pana Božského ze seriálu Sex ve městě.

S Nothem modelka randila v letech 1990 – 1995, ale jejich vztah dopadl velmi dramaticky, herec skončil se soudním příkazem, kdy mu bylo zakázáno přiblížit se jak k Beverly, tak k její dceři i psovi. Podle modelky ji fyzicky napadl.

„Chris Noth mě udeřil pěstí do hrudníku a žeber, poranil mi žebra, znesnadnil dýchání a pohmoždil mi obličej i tělo, takže jsem musela vyhledat lékařskou pomoc,“ stálo v soudních spisech. Opakovaně jí prý vyhrožoval zabitím, a to až 25 telefonáty denně. Noth v posledních letech čelí několika obviněním žen ze sexuálního násilí.

Související témata:
Beverly Johnson
Chris Noth

Reklama

Další články

Načítám