Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Zorka Hejdová (33) už za pár dní odlétá na Kanárské ostrovy, kde bude víc než dva měsíce provázet reality show Love Island. Od televize Nova dostala parádní podmínky. Může si s sebou vzít celou rodinu a k dispozici dostanou luxusní vilu. A to není vše.

Pro moderátory to je splněný sen. Skvěle placená práce a dovolená k tomu. Jak to vnímá Zorka? To prozradila moderátorce Gabriele Wolfové v naší talk show Superchat.

„Těšíme se moc. Je to skvělý čas strávený jak pracovně, tak s rodinou, která si užije dva měsíce u moře. Můj dvouletý syn je u vody nejšťastnější. Je to ideální způsob, jak si užít práci i čas s rodinou. Je to pro mě práce snů,“ řekla Super.cz Zorka.

Prozradila také, co si musí hradit sama, a co naopak platí televize. Překvapí vás, že téměř vše včetně letenek pro rodinu jde za televizí. Stejně tak pronájem luxusní vily, kde bude Zorka s rodinou bydlet. „Je asi dvacet minut od místa natáčení, chtěli jsme mít trošku soukromí,“ říká Hejdová.

„Vše jde za Novou. Je to logické, když vykonáváš práci, která je mimo republiku. Kdybych si měla platit letenky i ubytování, tak by mi při těch podmínkách moc nezbylo. A bez rodiny by to nešlo. Bez malého bych neodletěla a s malým bych to sama nezvládla, to natáčení je mnohdy dlouhé. Musím mít pomoc,“ vysvětluje moderátorka, které za moderování náleží samozřejmě honorář. Ten Zorčin je podle našich informací v řádech statisíců.

„Babičky budou přilétat na pomoc. Můj muž Míra vyrazí se mnou, ale bude muset občas létat do Čech za prací, má zde spoustu závazků. A to bude ta chvíle, kdy přiletí moje maminka nebo jeho maminka,“ dodala Hejdová v Superchatu.

Co prozradila o plastikách, zákrocích estetické medicíny nebo o honorářích na sociálních sítích se dozvíte v naší talk show Superchat, kterou můžete poslouchat i na všech podcastových platformách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám