Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý muž roku, zpěvák Matyáš Hložek (30) se v módě nebojí experimentovat. Tentokrát si do společnosti dokonce oblékl sukni.

„Většinou se oblékám sám, snažím se být inovativní a mít na sobě něco zajímavého. Sukni na sobě nemám poprvé, je to asi potřetí a musím říct, že mě to baví. Je to jiné a nebojím se toho, jestli lidé budou reagovat tak nebo tak,“ svěřil se Matyáš pro Super.cz s tím, že je outfit velmi pohodlný.

Sukně nosí muži čím dál častěji. A také Matyáš přiznal, že svým kouskem nezpůsobil u lidí ani ve svém okolí žádnou senzaci. „S kritikou jsem se zatím nesetkal. Já mám pocit, že to ani lidem nepřijde divné, že přijdu v sukni, což je vlastně asi dobře a jsem za to rád,“ dodal s úsměvem Matyáš Hložek, který se dál věnuje své hudební kariéře. Nejenže s otcem Stanislavem Hložkem (69) připravuje další společný duet, ale také chystá své debutové album.

Reklama

Další články

Načítám