Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Jan Kopečný (34) ukázal pořádné bicepsy. Na roli Achilla byli v muzikálu Troja vybíráni pořádní svalnatí chlapi. Zpěvák nám ale přiznal, že Vánoce mu na kondici nepřidaly. „Přestal jsem držet dietu, Vánoce se projevily, ale zase se říká objem dělá dojem,“ řekl Super.cz se smíchem Kopečný.

Jeho kostým obsahuje sukni, kterou má zpěvák poprvé v životě. „Sukně je geniální věc, všem chlapům to doporučuju. Klidně bychom mohli být Skoti,“ prozradil Kopečný.

I když se o Vánocích nedržel, tělo má samý sval a obřích rukou si nejde nevšimnout. „Nějaká svalová paměť tam je. Vždycky jsem chodil do fitka, to je jeden ze sportů, který mě baví. Člověk tam vypne, poslouchám muziku, jindy na to čas nemám. Je to ideální aktivita,“ dodal Kopečný.

Premiéra muzikálu Troja je v Divadle Broadway naplánována na 1. února. Kopečný se v roli Achilla střídá s Ondřejem Báborem a Petrem Pechou.

Reklama

Další články

Načítám