Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americkou herečku Lindu Gray mají mnozí neodmyslitelně spojenou se seriálem Dallas a vlastně ani neznají její skutečné jméno. Jednoduše jí říkají Sue Ellen. Od její role v původním seriálu přitom uplynuly už více než čtyři dekády a od jeho pokračování jedenáct let. Když se ovšem herečka v úterý objevila na červeném koberci na akci v Beverly Hills, mnozí se nestačili divit, jak báječně stále vypadá.

Rodačka z Kalifornie v září oslavila neuvěřitelné 83. narozeniny. Dodnes je navíc poměrně herecky aktivní a stejně jako například Jane Fonda to po osmdesátce před kamerou rozhodně nezabalila.

Rovněž na úterní charitativní akci nazvané Gift Of A Lifetime se sešla s kolegyněmi ze svého posledního filmového počinu Ladies of the '80s: A Divas Christmas.

V romantické komedii kanadské režisérky a scenáristky Christie Will Wolf si Linda zahrála mimo jiné s Morgan Fairchild, Donnou Mills, Loni Anderson nebo Nicollette Sheridan. A přesně tyto dámy rovněž v podniku The Maybourne nemohly chybět.

Poslední zmiňovanou si jistě dobře pamatují všichni diváci seriálu Zoufalé manželky, kde ztvárnila potvoru Edie Britt.

Související témata:
Linda Gray

Reklama

Další články

Načítám