Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Barbie Ferreira se po konci v seriálu Euforie na obrazovce příliš neobjevuje, o to víc se ale věnuje modelingu a svým fanouškům ukazuje více či méně sexy fotky svého těla. Na těch posledních by vskutku ani nemusela mít tričko.

Barbie Ferreira se před pár lety objevila v seriálu Euforie a rázem se do ní zamilovali nejen všichni fanoušci kyprých ženských tvarů, ale také dívky a ženy, kterým se líbí myšlenka body positivity, tedy hezkého vztahu k vlastnímu tělu bez ohledu na jeho tvary. Barbie svým vystupováním a příspěvky jistě už zvládla zvednout sebevědomí mnoha dívkám, protože i přesto, že je prostorově výraznější, překypuje sebevědomím, sklízí úspěchy v modelingu, stává se tváří různých kampaní a muži jí posílají čísla svých účtů.

Televizním divákům se ale možná po Barbie už začalo stýskat. Do třetí řady Euforie, která by se měla vysílat až v příštím roce, už nenastoupila a kromě dvou filmových titulů si už zatím více nezahrála. Více než pět milionů fanoušků na Instagramu si tak udržuje díky tomu, že jim servíruje fotografie svého těla. A možná ví, že potřebuje přitáhnout více pozornosti, a tak se naposledy nechala nafotit jen v tílku bez podprsenky, které ovšem vzhledem k malému množství látky ani nemusela mít.

Její sledující Barbie samozřejmě pochválili, nešetřili označeními jako bohyně nebo princezna. Další si všimli toho, že herečka a modelka hubne, což některé potěšilo, jiní by raději, aby jí zůstaly její původní křivky. Herečka ovšem neprozradila, jestli je ztráta kil spojená se zdravím, prací v modelingu, nebo například s nějakou rolí. Necháme se tedy překvapit, jestli tato dáma ještě bude mít na obrazovce co říct.

Související témata:
Barbie Ferreira

Reklama

Další články

Načítám