Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho povoláním je dělat lidi krásnější. V případě Filipa Vaňka (46) ale neplatí, že by kovářova kobyla chodila bosa. Stylista porotců Česko Slovenské SuperStar sám velmi dbá na to, jak vypadá.

On sám zastává štíhlost. „Líbí se mi hubení lidé. Oblečení na nich vždycky vypadá dobře. I já chci být hubený a vyrýsovaný,“ říká dvorní stylista Leoše Mareše.

A už teď se prý připravuje na horší časy. „V mém věku se výrazně zpomaluje metabolismus, takže si dělám základ, abych nenabral, až to nepůjde tak snadno zhubnout.“

Vaněk navíc bude moderovat nový pořad, což pro něj bylo další velkou motivací k tomu dostat se na vysněnou váhu. „Zhubl jsem, protože budu točit nový pořad. Televize přidává 5-7 kilo,“ řekl nám Filip, který před cvičením dává přednost přístrojům, které modelují postavu.

Držet si stále stejnou váhu nutí stylistu jeho povolání a touha oblékat určitou konfekční velikost. „Je to tím, v jaké se pohybuju branži. Je to velikostmi, jaké chci nosit. Netvrdím ale, že všichni musí být hubení.“

Vaněk prý nerozděluje svůj šatník na hubené a horší období. „Měl jsem ho v covidu, ale zbavil jsem se ho. Rozhodl jsem se, že tepláky na gumu už nikdy nechci,“ dodal Filip Vaněk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám