Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stříbrná SuperStar Elizabeth Kopecká (29), která je také známá přátelstvím s Jaromírem Jágrem (52), se dál věnuje své pěvecké kariéře, ve které se jí skutečně daří. Nedávno dokonce dostala nabídku být součástí velkolepého sobotního turnaje organizace Oktagon MMA, který se uskuteční na pražské Štvanici.

„Halftime show. Poslední večer legendárního turnaje ozdobí Elizabeth Kopecká, stříbrná ze SuperStar 2021, která je vycházející pěveckou hvězdou. Oslňuje nejen svou krásou, ale především nádherným hlasem, který rozezní celý stadion,“ stojí na sociálních sítích Oktagonu.

Jenže s touto volbou interpreta nejsou lidé téměř vůbec spokojení, což dali organizaci v komentářích znát.

„Kdyby tam aspoň dávali interprety, co nějak souvisí s bojovou scénou. Něco tvrdšího, motivačního, co diváky vyburcuje na tu následnou válku v oktagonu, ale takový ho*vna pro maminky, to nechápu,“ uvedl jeden z fanoušků Oktagonu.

„Co přijde příště, Maxim Turbulenc?“ ptá se další. „Čekal jsem něco hrozného, ale tohle překonalo mé očekávání,“ uvedl příznivec organizace.

Přesto se našlo několik lidí, kteří s volbou talentované zpěvačky souhlasí. Naopak nechápou zbytečnou zlobu, která se kvůli vystoupení objevila. „Za mě to bude hodně dobrý, ta holka zpívat fakt umí,“ napsala fanynka. „Elizabeth je skvělá, nevím, co děláte,“ zastala se Kopecké příznivkyně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám